Projekt As Models 6/10 2009!The Bs Palais Staff...

Thanks to the BS PALAIS STAFF !!!!
/ Faleminderit për vizitën tuaj!

Nails!/ Faleminderit për vizitën tuaj!

Bs Palais tani te Bregu i Diellit!

"Bs Palais3" ka nderruar objekt!
Tani ndodhemi te Bregu i Diellit, adresa: Hajrullah Abdullahu, ( Ish restaurant davidoff, "Ambienti")
Salong!
 Manikyr & Pedikyr

Estetika!

/ Faleminderit për vizitën tuaj!

Bs salloni!

  
NË KUADER TE KURSIT FUNKCIONON DHE SALLONI MODERN "BS PALAIS", QE JA VLEN TE VIZINOTI!

                     

/ Faleminderit për vizitën tuaj!

Bs Video!

Bs Palais Video 06/07
/ Faleminderit për vizitën tuaj!

Bs Foto!

Puna ne sallon....  


¨Puna ne Parukeri ......
´Ne estetike.......


Face painting... (Karnevale)/ Faleminderit për vizitën tuaj!

Bs Palais info

Për here të pare në Kosove Qendra Profesionale " Bs Palais 3".
Bs Palais3, bëne regjistrimin ë gjenerates së 4të, te nxënseve!

Qendra Profesionale ofron 3 programe.

 • PARUKERI (Frizer)
 • ESTETIKE
 • MANIKYR & PEDIKYR

PARUKERIA -  Zgjate 7 muaj, dhe keto jane disa nga proceset kryesore qe do te ofrohen.


 • Lyerje
 • Shatir - Fije ( Metoda të ndryshme)
 • Fenirim
 • Prerje

 • Gersheta dhe thurje trendy

 • Stilim (Nuse,Modern,Klasik etj)

 • Mesime teorik (Lindja dhe zhvillimi i flokut, semundje te ndryshme, ngjyra profesionale etj etj)

 • Ngjyrat profesionale

 • Permanent  (6 metoda)

 • Masazh

 • Buklazh

 • Krosier

 • Extensions ( Zgjatje flokesh Në metoda të ndryshme)

ESTETIKA  -  e fytyres dhe trupit - zgjate 2 muaj. Ja disa nga proceset qe do te mesohen gjate ketyre muajve!


 • Pastrim fytyre me aparatura

 • Hidratim - masazh fytyre

 • Peeling, maska te ndryshme fytyre

 • Grim (make up)

 • Grim profesional

 • Grim skenik

 • Grim për Nuse (Modern)

 • Zgjatje Qerpikesh

 • Karnevale

 • Tattoo

 • Depilim (Ne pjese të ndryshme)

 • Masazh trupi (relax, anti celulit, maska etj)

 • Mesim teorik

 • Të Mësojme dhe kuptojm mjetet dhe produktet t¨ndryshme, etj etj....

   

MANIKYR & PEDIKYR - Zgjate 1 Muaj, dhe keto jane disa nga proceset qe ofrohen!


 • Manikyr Mirembajtja e thonjeve
 • Pastrim dhe hydratim me maska, krema dhe produkte të ndryshme
 • Ti mësojme dhe kuptojm mjetet dhe produktet
 • Masazh
 • Thonje Teknik ( Zgjate thonjesh) Me 4 metoda te ndryshme, French, natyral etj.
 • Nail art (Design)
 • Pastrim me parafin
 • Pedikyr pastrim dhe hydratim te thonjeve te kembve.
 • Teori
 • etj etj....


 
MIRE SE VINI TE  NA VIZITONI PER INFORMATA  ME TE HOLLSISHME OSE NA KONTAKTONI.
044- 722 555
044- 713  111


/ Faleminderit për vizitën tuaj!

RSS 2.0